Modeshow D-LUXE op donderdag 13 en vrijdag 14 september

11 08 2012

Benieuwd wat de Deerlijkse modezaken dit najaar voor je in petto hebben? Binnenkort kan je alle topcollecties van op de eerste rij aanschouwen op modeshow D-LUXE. Donderdag 13 en vrijdag 14 september krijg je de kans om een bijzonder sfeervolle mode-avond te beleven. Na het grote succes van de voorbije twee jaar organiseren Bert Schelfhout, Angelique Lefebvre en hun team van Jong en Open Vld opnieuw deze derde en veelbelovende editie.

“Elk jaar proberen we onze gasten op verschillende manieren in de watten te leggen. Dit jaar mogen we ook twee nieuwe winkels verwelkomen: herenkledij Pierrot en lingerie Amandine. We voorzien ook een special act… in een vorige editie bijvoorbeeld een spetterende chocoladejurk. Wat het nu wordt blijft nog even geheim…” aldus de organisatoren.

D-LUXE zal maar liefst 11 deelnemende zaken in de kijker zetten. ’ t Kapelleke fashion, La vita et Bella, Lingerie Ameye, herenmode Textila, Feeling Good, Labella Fashion, Belles Amies, kinderkleding De Zon, kinderschoenen Scoebidoe, herenmode Pierrot en Lingerie Amandine. Bakkerij Hanssens ondersteunt het event met lekkers.

D-LUXE zet modieus Deerlijk regionaal op de kaart

Organisatoren Bert en Angelique kwamen 2 jaar geleden op het idee om een modeshow op poten te zetten met grote regionale input en evenveel ambiance.“We werkten samen met kappers, schoonheidsinstituten, een bloemist, een juwelier, een bakker, een wijnhandelaar en vele andere ondernemende mensen uit de gemeente” aldus Bert Schelfhout. De vorige twee edities werden steevast uitverkocht en aanwezigen keerden heel tevreden naar huis. “De samenwerking met heel uiteenlopende partners zorgt voor een unieke dynamiek die de modeshow typeert. We kiezen ook niet voor standaard mannequins, maar wel voor streekgenoten die vertrouwd zijn met mode en met onze regio. Elke gast krijgt een glas cava en een heerlijk proevertje aangeboden. Er heerst een fantastische sfeer die D-LUXE zo uniek maakt.” besluit Angelique Lefebvre.

Zorg dat je er bij bent op 13 en 14 september in het Lindenhof te Deerlijk. Tickets te verkrijgen via de deelnemende handelaars of op www.d-luxe.be

Advertenties

Acties

Information

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: