Realisatie

De realisatie van het ganse Horecaplan (Gids, Affiche, Website, Nieuwsbrief) heeft heel wat uren inzet en veldwerk gekost.

Met een enthousiast team van 4 jongeren klaarden we de klus.

Vandaar speciale dank aan:

Ine Vandemaele (Fotografie)
Louis Adens (Design Horecagids en Affiche)

Bert Schelfhout en Angelique Lefebvre namen het initiatief en zorgden voor de uitwerking.

Angelique Lefebvre, Bert Schelfhout en Ine Vandemaele

Profielschets

Bert Schelfhout (°1984) studeerde politieke wetenschappen en bedrijfseconomie aan de UGent. Hij is werkzaam in het Vlaams Parlement. Bert is voorzitter van Open Vld Deerlijk. In het verleden was hij groepsleider van Chiro Sellewie en zetelde hij in de Deerlijkse jeugdraad. Aan de universiteit was Bert actief in de beleidsorganen als studentenvertegenwoordiger.  Ook in verschillende studentenverenigingen stond hij bekend als een gedreven kracht. Bert organiseerde in 2010 modeshow D-LUXE te Deerlijk en Gotcha! Deerlijk dit jaar.

Angelique Lefebvre (°1986) studeerde Communicatiemanagement.  Angelique is voorzitter van Jong Vld Deerlijk en was medeorganisator van modeshow D-LUXE in 2010.

Ine Vandemaele (°1988) studeerde in 2009 af als Bachelor in de Toegepaste psychologie. Ine zetelde vier jaar in de jeugdraad in Deerlijk en was 16 jaar lid bij Chiro Sellewie, waarvan 4 jaar leiding. Als lid van de Deerlijkse fotoclub en studente avondschool fotografie kan Ine haar passie voor fotografie niet verdoezelen. Net zoals haar vader probeert ze zoveel mogelijk mensen gelukkig te maken met het nemen van leuke foto’s en probeert ze zo veel ervaring op te doen.

Louis Adens (°1988) studeerde grafisch ontwerp en druktechnieken in het HUSO in Mariakerke gevolgd door een specialisatiejaar.  In avondschool studeerde hij webdesign. Vandaar dat hij nu als zelfstandige in bijberoep en uit liefde voor het vak tal van realisaties maakt voor zelfstandigen en KMO’s.   Louis was actief in Deerlijk bij de scouts, 13+ en den basket.

 


Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: